Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Dag 15 – Canyonlands National Park

IMG_6787

Canyonlands National Park

Deze morgen was het zwaar bewolkt en volgens het weerbericht zou het de rest van de dag bewolkt blijven.  We besloten dan maar naar Canyonlands National Park te rijden omdat het in deze richting minder bewolkt leek.  En dit bleek uiteindelijk een goede gok te zijn!  Al vrij snel kwam het zonnetje regelmatig te voorschijn.

IMG_6826

Omdat het door de bewolking niet te warm was (zo’n 33°C) viel de wandeling naar de prachtige Mesa Arch goed mee.  Uiteraard hadden we voldoende drinken meegenomen, want ook bij deze temperaturen moet je voldoende drinken in deze omgeving.

360° foto

Wil je ook eens genieten van het mooie uitzicht?  Ik plaatste deze interactieve ‘Photosphere’ op Google Maps.

 

IMG_6910

Enkele mooie cactussen langs het wandelpad.

IMG_6920

Na onze wandeling reden we nog langs enkele ‘view points’

IMG_6955

Dead Horse Point State Park

Op de terugweg naar Moab stopten we nog even in het ‘Dead Horse Point State Park’.  Hier zie je de Colorado rivier een mooie U-bocht maken, maar deze is echt niet te vergelijken met de Horseshoe Bend in Page.  Deze laatste vonden we veel mooier, maar wanneer je in de buurt bent moet je er beslist eens gaan kijken.

IMG_7006

IMG_7023

Video Mesa Arch

Voor de liefhebbers nog een kort videofragment van ons bezoek aan de Mesa Arch.  Als je goed kijkt zie je hoe het achter ons enkele honderden meters naar beneden gaat…

 

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)
Een reactie

Voeg een reactie toe