Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Dag 24 – Zappos

Uitzicht Tropicana Las Vegas

Breakfast in Vegas

Vandaag werden we wakker op de 16de etage van hotel Tropicana in Las Vegas.  Het zou alweer een snikhete en zonnige dag worden.  Voor we het hoofdkantoor van Zappos bezochten gingen we nog even ontbijten bij de Starbucks in ons hotel.  Ontbijten tussen de gokautomaten doe je niet iedere dag.

Starbucks Hotel Tropicana

Breakfast in Vegas

Zappos

Vandaag was het zelfs zonder in het casino te winnen een geluksdag voor mij, want eindelijk kon ik kennismaken met de cultuur en waarden van Zappos. Ik had er al heel wat over gelezen, maar nu zouden we er echt eens van kunnen ‘proeven’. We volgden vandaag namelijk een ‘Culture Tour’ bij dit iconische bedrijf. Ik ben er persoonlijk helemaal van overtuigd dat je om gelukkige klanten te krijgen je moet starten met gelukkige medewerkers.

Zappos Las Vegas

Tijdens onze rondleiding hebben we uitgebreid de kans gekregen om vragen te stellen en kennis te maken met een aantal medewerkers van Zappos of  ‘Zapponians’. Het gedetailleerde verslag kan je later op deze site terugvinden.

IMG_8713

#DeliverHappiness

Soms heb je van die gebeurtenissen die je hele leven veranderen. Dit bezoek aan Zappos was zo’n moment voor mij. Binnenkort meer hierover…

Zappos Lobby

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)

Voeg een reactie toe