Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Bear Lake Colorado

Bear Lake VideoBear Lake Colorado

Tijdens het plannen van onze route heb ik heel wat leuke bezienswaardigheden ontdekt.  Zo willen we tijdens de 2de dag van onze rondreis een bezoekje brengen aan het “Bear Lake” in Colorado.  Dit prachtige meer in Colorado lijkt me de ideale tussenstop om even onze benen te strekken.  We kunnen er een mooie wandeling rondom het meer maken voor we verder rijden naar Cheyenne.

Ik vond deze prachtige video van Bear Lake in Colorado.  Het lijkt me er echt geweldig mooi!

Video: Dave Dugdale

Locatie

Hieronder kan je de exacte locatie van Bear Lake terugvinden.

Volg me

Frederik Maesen

Vind je deze pagina leuk? Je doet me een groot plezier door een reactie achter te laten, mijn site te delen of mijn nieuwe Facebook pagina te liken!

Frederik
Volg me

Latest posts by Frederik Maesen (see all)

No Comments

Add a Comment