Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Reisschema

Roadtrip AmerikaReisschema West-Amerika

Ik hou van een goede voorbereiding en daarom stel ik voor een roadtrip door Amerika steeds een reisschema op.  Op dagbasis zoek ik zoveel mogelijk informatie op over de route die we kunnen volgen, de hotels waar we kunnen logeren en de bezienswaardigheden die we kunnen bezoeken.

Dit wil helemaal niet zeggen dat alles tot het kleinste detail vast ligt en dat er geen ruimte meer is voor spontane ontdekkingen.  Het helpt me gewoon om zoveel mogelijk uit onze vakantie te halen en het geeft me ook een gerust gevoel.

De voorbereiding

Hieronder kan je (binnenkort) een reisschema vinden waar ik op dagbasis beschrijf wat er op het programma staat.  Of we alles gaan volgen zoals beschreven ontdek kan je later nalezen in ons reisverslag.

 

Volg me

Frederik Maesen

Vind je deze pagina leuk? Je doet me een groot plezier door een reactie achter te laten, mijn site te delen of mijn nieuwe Facebook pagina te liken!

Frederik
Volg me

Latest posts by Frederik Maesen (see all)

No Comments

Add a Comment