Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Een GoPro Hero voor onze roadtrip

Een GoPro Hero voor onze roadtrip

Ik was al een tijdje aan het twijfelen om een action camera te kopen, maar vandaag heb ik de knoop doorgehakt.  Tegenwoordig zijn er heel wat knappe Road Trip movies te vinden en deze vakantie wil ik er zelf ook enkele proberen te maken.  Persoonlijk vind ik het heerlijk om de highlights van zo’n rondreis terug te zien in een filmpje van enkele minuten.

 

Mijn eerste 2 testfilmpjes met de GoPro Hero

Ik ben meteen op pad getrokken om deze instapversie van de GoPro eens te testen.  Binnen enkele maanden wil ik dit toestelletje door en door kennen.  Het resultaat kan je hieronder vinden.

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)
Geen reacties

Voeg een reactie toe