Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Wat te doen in Sedona

Wat te doen in Sedona

Tijdens onze rondreis houden we enkele dagen halt in Sedona.  Ter voorbereiding van onze roadtrip ga ik per locatie op zoek naar leuke bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.  Op deze pagina verzamel ik alle informatie die ik kan vinden.

Pinterest

Ik maak meestal gebruik van Pinterest bij de voorbereiding van mijn vakanties.  Het is een geweldige manier om interessante websites met informatie over Sedona te ‘pinnen’.  Hierdoor krijg je meteen een visueel overzicht van alles wat je gevonden hebt.

Follow Frederik Maesen’s board Things to do in Sedona on Pinterest.

 

Mijn to-do lijstje

 

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)

Voeg een reactie toe