Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Reisgids South Dakota

Reisgids South DakotaReisgids South Dakota

Normaal gezien werk ik volledig paperless en zal ik enkel reisbrochures in pdf-formaat aanvragen.  Maar op de website van South Dakota kon ik niet weerstaan aan de Highway map die ze samen met de papieren brochure aanboden.  We blijven 2 nachten in Rapid City  en dan is zo’n papieren kaart altijd welkom.  Ideaal om tijdens mijn voorbereiding wat op te markeren.

Vacation Guide

Nu ik de vakantiebrochure toch in papieren formaat heb ben ik ze eens rustig aan het uitpluizen.  Het was me snel duidelijk dat we veel te weinig dagen hebben om al die leuke dingen in South Dakota te ontdekken.  Dan zullen we dus weer keuzes moeten maken.  Op deze pagina maak ik alvast een eerste selectie van mijn favoriete uitstapjes en bezienswaardigheden.

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)
Geen reacties

Voeg een reactie toe