Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Onze vluchten zijn geboekt

Connections Hasselt AmerikaYes, onze vluchten zijn geboekt!

Na lang twijfelen hebben we de knoop doorgehakt en onze vluchten naar Amerika geboekt. We zijn reeds begin september prijs gaan vragen, maar hebben toen besloten om nog een maandje te wachten omdat de prijzen nog wat hoog waren.

We zijn nu ongeveer een maand later en het twijfelen heeft ons toch zo’n € 400 opgebracht. Misschien konden we nog goedkopere tickets vinden door de acties in november af te wachten, maar dat risico hebben we maar genomen. Er is evenveel kans dat de tickets duurder worden of dat we geen vlucht meer vinden op de gewenste data.

Nu is het toch te laat om nog langer te twijfelen, onze vluchten zijn ondertussen geboekt en betaald. Dit was ongeveer de prijs die we in gedachten hadden. We betalen 947 euro voor een volwassene en 847 euro voor onze dochter van 10 jaar.

We vliegen op Denver met een tussenstop in LA. We hebben zo’n 4 uur tijd in LA om over te stappen. Deze tijd hebben we zeker nodig gezien we langs de grenscontrole moeten.

Ons vluchtschema:

Dusseldorf 13:20 – LA 16:10
LA 20:15 – Denver 23:26

United Airlines - vluchten naar Amerika

Nu kunnen we helemaal van start met het uitwerken van onze route en het zoeken van de hotels. Omdat we ‘s nachts aankomen in Denver ga ik op zoek naar een hotel vlak bij de luchthaven van Denver.

Misschien dat we best direct onze huurauto afhalen zodat we de dag nadien meteen kunnen vertrekken richting Cheyenne. Misschien kunnen we creatief zijn door onze huurwagen om 00:01 te huren zodat we een dag minder moeten betalen? Dat gaan we in ieder geval uitzoeken. Volg de verdere voorbereidingen op onze blog.

 

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)

Voeg een reactie toe