Rondreis West Amerika
Nog meer USA tips >>We hadden nooit gedacht dat onze tweede rondreis door West-Amerika nog mooier kon worden dan onze eerste road trip. Op deze website kan je het gedetailleerde reisverslag nalezen inclusief heel wat tips en informatie over onze route.

Needles Highway South Dakota

Roadtrip USA yellow lineNeedles Highway South Dakota

Tijdens de voorbereiding van onze tweede rondreis door West-Amerika ben ik op zoek naar zoveel mogelijk informatie.  Momenteel ben ik bezig met het plannen van dag 4.  We rijden van Hot Springs naar Rapid City over de South Dakota Highway 87 of SD 87.

Ik heb al heel wat bijzondere dingen gevonden op deze relatief korte route van 140 km.  Zo gaan we naast heel wat buffels ook deze smalle tunnel op de ‘Needles Highway’ tegenkomen.  Het doet me een beetje denken aan de Brasa Schlucht aan het Gardameer.

Ondertussen heb ik nog heel wat extra informatie gevonden over de scenic drives in de omgeving op www.ontdek-amerika.nl Ideaal om binnenkort nog eens rustig na te lezen.  De foto waar je door de tunnel Mount Rushmore ziet liggen wil ik ook wel kunnen maken wanneer wij daar zijn!

Locatie Needles Highway tunnel

Volg me
Laatste berichten van Frederik Maesen (alles zien)

Voeg een reactie toe